Toonladder Challenge 2020

De Toonladder Challenge 2020

Ik daag jullie uit!
Graag wil ik jullie allemaal uitdagen om aan deToonladder Challenge 2020 mee te doen.

Hoe?

In een aantal filmpjes leg ik jullie uit wat een toonladder is en geef ik een paar hele simpele vooroefeningen zodat iedereen zonder voorkennis  aan de Toonladder Challenge mee kan doen.

Voor wie?
De Toonladder Challenge is gemaakt voor jong en oud, dus al mijn koorleden kunnen meedoen. Of je nou zingt bij het Stadsjongenskoor, Jong Vocaal Twente, het Jongemannenkoor, Tiels Mannenkoor, Mannenklank Glanerbrug of het Koninklijk Zutphens Mannenkoor… ik zou het heel erg leuk vinden als zoveel mogelijk zangers meedoen!

Wat moet je doen?
Kijk goed naar de instructiefilmpjes en ga er mee aan de slag. Om daarna mee te doen moet je een filmpje je zelf kunnen maken en deze aan mij verzenden. Dat kan via WhatsApp of via de mail.  Mocht dat niet lukken dan verzin ik iets waardoor ik het resultaat tzt kan horen/ zien.

Makkelijk?
De Toonladder Challenge is zeker niet makkelijk! Je moet heel hard oefenen om de verschillende levels van de Toonladder Challenge te volbrengen.

Wat gaan we doen?
We gaan in 5 levels op een speciale manier een toonladder zingen. Per Level is 25 punten te verdienen. Heb je niet meer dan 4 fouten gemaakt dan mag je aan het volgende level beginnen.

Puntentelling
Foutloos: 10 punten
1 fout: 9 punten
2 fouten: 8 punten
3 fouten: 7 punten
4 fouten: 6 punten
5 fouten: helaas je hebt de Challenge niet gehaald…

Bonuspunten:
Je zingt in een mooi tempo: 0 tot 5 punten
Je articuleert goed: 0 tot 5 punten
Je zingt zuiver: 0 tot 5 punten

Bekijk HIER de instructiefilmpjes.
Ga HIER meteen naar Level 1
Ga HIER meteen naar Level 2