Meet & Sing

Wil je eens iets anders tijdens een heidag, een afscheid of je familiedag? Sinds 2015  verzorg ik  Meet & Sing workshops aan groepen die nog nooit met elkaar gezongen hebben.

In 2015 vroeg  Akoesticum  me workshop te geven tijdens de reünie van oud- gemeenteraadsleden van de gemeente Ede.  Dit werd een workshop zingen én elkaar ontmoeten. Dat bleek een succes en zo zijn de workshops Meet & Sing ontstaan.  Snel daarna werd ik gevraagd voor eenzelfde workshop tijdens het begin van een landelijke bijeenkomst van gemeentelijke griffiers.  Ik werd gevraagd  om aan het begin van de dag zingend voor een sfeer kon zorgen waar ze de rest van de dag op konden ‘teren’.

In 2016 gaf in een Meet & Sing workshop aan de Gemeenteraad  Utrecht.  Rolf van beeldverslaggeven.nl tekende een mooie impressie.

raad-utrecht

Ook gaf ik in 2016 een Meet & Sing workshop als verrassings-afscheidskado voor de algemeen directeur an de Gemeente Ede.

weblopg-2016
In 2017 hadden de gemeenteraden Arnhem en Nijmegen een studiedag. Aan mij de vraag om de bijeenkomst te openen met een Meet & Sing workshop om eerst de boel wat op te schudden.


In 2018 zong de gemeenteraad van Arnhem hun burgemeester toe bij zijn afscheid, na eerst een Meet & Sing workshop van mij te hebben gehad. Een wel heel bijzonder afscheid!


Belangstelling? Neem contact op met mariette.effing@koorenzo.nl