Concert Egidius Kwartet

Zaterdag, 17 december 2011 vindt in de Gereformeerde kerk, Spoorstraat 5 Wierden een werkelijk schitterend KERST-concert plaats. Het Egidiuskwartet uit Amsterdam, bekend van het zingen en het op CD zetten van de “Leidse Koorboeken” uit de Pieterskerk te Leiden bestaat uit 4 mannen, die samen een fantastische klank produceren, aangenaam om naar te luisteren. Zij bezorgen u op deze zaterdagavond een geweldig mooi concert met Christmas Carols, waar u nog lang van zult nagenieten. Het Egidiuskwartet geeft veel concerten in binnen- en buitenland. Zij zijn in de wereld van de klassieke muziek erg bekend van Radio en TV en uiteraard door hun concerten. Hun kerstconcert “Noël”, begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Toegangsprijs € 15,00. Voorverkoop € 12,50 bij boekhandel Reterink te Wierden.

In samenwerking met de Cult.Raad Wierden heeft Gasterij De Oale Marckt een winters Noël arrangement samengesteld. Om 18.00 uur een heerlijk Kerst-diner.
Om 20.00 uur het Kerst-concert door het Egidiuskwartet in de Gereformeerde kerk aan de Spoorstraat te Wierden. Dit Noël-arrangement kost € 37,50 incl. toegangskaart Egidiuskwartet!!Reserveringen bij De Oale Marckt (0546-561289).

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share