De VET LEREN LAP

Ik zag niet ‘m aankomen: de VET LEREN LAP. Dat is de onderscheiding die je krijgt als je 12,5 jaar lid bent van het Tiels Mannenkoor.

Op een of andere manier hebben de mannen uit Tiel naast dat we heel hard bezig waren het concert van zondag 2 juni voor te bereiden stiekem tijd gehad nog iets daarnaast te doen. Op de repetitieavond na het concert werd ik in het zonnetje gezet dat ik 12,5 jaar dirigent ben van het Tiels Mannenkoor en kreeg ik net als de mannen de VET LEREN LAP.  Wat een eer! En Uiteraard was er ook een mooie bos bloemen.

En dat niet alleen. Ze hadden speciaal voor mij een lied ingestudeerd (4-stemmig!) met de tekst: waar vind je tegenwoordig nog een goede dirigent…  en dan vooral ook over het feit dat ik iedere donderdag vanuit Twente naar Tiel rij, inclusief het fileleed.

Wat ongelooflijk leuk en wat een eer dat ik de VET LEREN LAP mag toevoegen aan mijn andere onderscheidingen.  Het Tiels Mannenkoor is een bijzondere club zingende mannen. Ik rij er graag iedere week voor naar Tiel. Het koor zelf heeft altijd creatieve ideeën en plannen voor de toekomst. Dat is voor een dirigent heerlijk werken! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er regelmatig nieuwe leden binnenstappen op donderdagavond!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share