Jubileum Kerstconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal

 Het 95-jarige Stadsjongenskoor geeft op zaterdag 11 december een bijzonder kerstconcert in de Antoniuskerk te Oldenzaal. Het Stadsjongenskoor Oldenzaal telt momenteel 76 leden en zal met drie verschillende koren een afwisselend programma brengen.

Traditioneel worden tijdens het kerstconcert de jongste zangers gepresenteerd. Het opleidingskoor bestaat dit jaar uit 11 enthousiaste jongens van 8 en 9 jaar die laten horen dat samen repeteren in korte tijd al iets heel moois kan opleveren. Het 46 koppige jongenskoor zal samen met de 19 jongemannenstemmen diverse kerstliederen ten gehore brengen. De koren zullen samen en afzonderlijk van zich laten horen. Een gastoptreden wordt verzorgd door de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg. Zij zal samen met de jongens en jongemannen zingen, en ook in een prachtige solo te horen zijn. Dennis Vallenduuk verzorgt de pianobegeleiding. Het geheel staat onder leiding van dirigent Mariette Effing.

Het Stadsjongenskoor Oldenzaal is volop in beweging en richt haar blik op het 100-jarig jubileum in 2015. De muzikale ambities zijn hoog. Tijdens dit het kerstconcert is dit hoorbaar! Het concert begint om 20.30 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. De toegangprijs is € 7,50 per persoon (tot 18 jaar € 5,00). De kaartverkoop aan de deur start om 20.00 uur.

Zie ook www.stadsjongenskoor.nl

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share