Kerstconcert Jongemannenkoor Oldenzaal

IMG_3219Op zondag 22 december wordt u vanaf 14.30 uur gastvrij onthaald bij en in de Noorderkerk in Hoorn. Buiten, bij een knapperend vuurtje, krijgt u een heerlijk kopje soep en maakt u kennis met de unieke Twentse Midwinterhoorn. Daarna kunt u om 15.00 uur binnen genieten van het Jongemannenkoor Oldenzaal dat onder leiding van Mariette Effing een prachtig kerstconcert verzorgt. U kunt luisteren naar bekende en minder bekende kerstliederen, meezingen en genieten van kerstverhalen. Voor het concert, in de pauze en na het concert kunt u onder het genot van een hapje en drankje van de kerstsfeer genieten. Het Jongemannenkoor Oldenzaal is onderdeel van het Stadsjongenskoor Oldenzaal. Na de stemwisseling en hun 14de verjaardag kunnen de jongens doorgaan met zingen in het Jongemannenkoor Oldenzaal.Naast de vele concerten met het jongenskoor verzorgen de jongemannen ook eigen optredens. In 2008 maakten de jongemannen een succesvolle concertreis naar Praag en verzorgden verder concerten in Hoorn, Nunspeet, Holten, Bergentheim en Ootmarsum. Onlangs won het Jongemannenkoor Oldenzaal een eerste prijs op het concours van het KNZV en kreeg het veel lof van de jury: ‘een mooi ensemble met veel talent een vooral perspectief’, aldus juryvoorzitter Hennie Ramaekers.

Het Jongemannenkoor Oldenzaal staat onder leiding van Mariette Effing. Organist-pianist is Dennis Vallenduuk. René Koopman bespeelt de midwinterhoorn.

Toegang € 10,00 / € 7,50 (korting) / € 5 (kinderen)
Direct bestellen en betalen via www.podiumplein.nl
Reserveren per e-mail: hoornnoorderkerk@gmail.com, telefonisch 06 2184 3943 of bij de Hoornse Boekhandel, Grote Noord 11 Hoorn. Kassa in de kerk open vanaf 14.00 uur

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share