Kerstmarathon 8

Kzkerst2009_2

Morgen, woensdag 16 december om 12.35 uur geeft de Kringzingers, het personeelskoor van de Universiteit Twente, een bijzonder kerstlunch concert in de Audiozaal van het Vrijhof Cultuurcentrum.

Tijdens het concert wandelt het koor door Europa en worden kerstliederen uit verschillende landen ten gehore gebracht. Natuurlijk zullen de bekende Duitse liederen en de Engelse carols niet ontbreken, maar dit jaar zingen de Kringzingers ook in het Zweeds, Latijn, Frans, Oekraïns, en zelfs Fries. De liederen zullen afgewisseld worden met gedichten en verhalen. Kortom, een goede mix voor een afwisselend en boeiend geheel, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden op de komende kerstdagen.

Het concert is toegankelijk voor leden van de UT-gemeenschap, maar belangstellenden van buiten de universiteit zijn ook welkom.Algehele leiding: Mariette Effing Plaats en tijd: Vrijhof Cultuurcentrum op de campus van de Universiteit Twente. Aanvang 12.35 uur; deuren open om 12.30 uur.Entree: € 2,- met Xtra kaart, en € 3,- zonder Xtra kaart

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share