Kerstmarathon

A_christmas_carolVandaag begint mijn kerstmarathon!

Vanavond 16 december, om 20.00 uur geef ik een concert met het Stadsjongenskoor en Jongemannenkoor in de Hofkerk te Oldenzaal.  Aan het concert weken verder mee: Vocal Essen onder leiding van Rob Zieverink, organist Hans Stege en de sopraan Ivette van Laar. Op het programma staan een keur van bekende en minder bekende kerstliederen.

Morgen 17 december reis ik met het Oost Nederlands Kamertjeskoor naar Wissingen in Duitsland om daar samen met het blokfluitkwartet Meneer Jansen een Adventskonzert te geven. Op het programma staat onder andere het bekende In dulci Jubilo van Ditrich Buxtehude.

Woensdag 20 december geven we met de Kringzingers een kort kerstconcert in het Ariënshuis te Glanerbrug. Eigenlijk zouden we ergens anders zingen maar dit kon door een droevige omstandigheid niet doorgaan. Het bestuur van de Kringzingers heeft zich erg ingespannen en heeft een ander gezelschap gevonden dat graag naar het koor wil luisteren. We gaan er een leuke avond van maken!

Donderdag 21 december zing ik met het Jongemannenkoor Oldenzaal in de winkelstraat Heurne te Enschede. We hopen het winkelend publiek van 20.00 uur tot 21.00 uur op gezang te trakteren. Daarna duiken we de kroeg in.

Zaterdag 23 december vertekken we met het voltallige Stadsjongens- en jongemannenkoor naar Zutphen om daar mee te doen aan het jaarlijkse kerstconcert van mannenkoor De IJsselzangers.  Ivette van Laar zal wederom als solist optreden en Aartje Disberg speelt piano.

Tenslotte zingt een klein deel van het Stadsjongenskoor op zondag 24 december om 19.30 uur tijdens de kerstavonddienst in het Stiftskerkje te Weerselo. Het is altijd prachtig daar. Kom op tijd, het echt een klein kerkje.
Midwinterhoorn

Midwinterhoornspelers voorafgaand aan de dienst van 2005.

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share