Voorjaarsconcert Troubadours & Jongemannenkoor Oldenzaal

Op zondag 15 april om 15.30 uur zal in de Simon & Judaskerk te Ootmarsum bijzonder concert plaatsvinden. Het vocaal ensemble de Troubadours en het Jongemannenkoor Oldenzaal hebben elkaar gevonden in een samenwerkingsconcert dat veelbelovend genoemd mag worden.

Het mannenensemble de Troubadours kenmerkt zich door een grote expressiviteit en een hoge muzikale standaard. Hun repertoire is zeer breed: van zeer oud tot uiterst modern. Het ensemble heeft diverse nationale en internationale successen behaald.

De Troubadours staan onder leiding van dirigent Henk Swart

Het Jongemannenkoor Oldenzaal bestaat uit 23 zangers die allen hun muzikale opleiding hebben genoten bij het Stadsjongenskoor Oldenzaal. Vanaf hun 8e jaar zijn zij opgeleid in stemvorming en muzikale basisvorming. Het Jongemannenkoor beschikt op deze manier over goed stemmateriaal. Hun repertoire bestaat uit lichte- en klassieke muziek en bevat zowel religieuze als wereldlijke werken.

Het Jongemannenkoor Oldenzaal staat onder leiding van Mariette Effing

Beide koren zullen een afwisselend programma ten gehore brengen. Er zullen traditionele mannenkoorliederen gezongen worden van romantische componisten als Schubert en Mendelssohn maar ook modernere werken van Vic Nees en Jan Nieland. Beide koren schuwen ook het swingende repertoire niet en zullen ook enkele liederen samen zingen. De pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.

Aanvang: 15.30 uur
Toegang: € 10,00
Kaartjes via dekoorknaap@hotmail.com
Kerk open om 15.00 uur
Adres: Kerkplein 3 Ootmarsum

 

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share