Zangers gezocht voor Misa Criolla

Op zondag 13 november 2005 voert het Oost Nederlands Kamertjeskoor (ONKK), samen met Macondo en de tenor Sebastian Brouwer, de Misa Criolla uit van Ariel Ramírez. Dit bijzondere concert vindt plaats in de Nicolaaskerk te Denekamp.

Het ONKK heeft voor dit project nog plaats voor enkele zangers die dit bijzondere werk willen uitvoeren. Het gaat om 1 (hoge) sopraan, 1 alt, 2 tenoren en 2 bassen. Naast de Misa Criolla zullen ook nog enkele oude en moderne Spaanstalige liederen worden ingestudeerd. De groep Macondo o.l.v. de Chileen Ivan Vargas zal het geheel op grotendeels originele instrumenten begeleiden.

Geïnteresseerden die jonger zijn dan 50 jaar, kennis van het notenschrift hebben en over de nodige zangervaring beschikken, worden uitgenodigd een stemtest te doen. De kosten om dit leuke project mee te zingen zijn 25 euro. Dit is inclusief (minimaal) vier repetities, deelname aan de repetitiedag op 15 oktober en het concert. Mocht iemand na dit project besluiten om lid te worden van het ONKK dan krijgt degene het geld terug.

De repetities zijn op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur te Enschede.

Voor meer informatie of een stemtest kunnen mensen contact opnemen met dirigent: Mariette Effing

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share