Concert Oost Nederlands Kamertjeskoor

Onkkstift_2

Het Oost Nederlands Kamertjes Koor geeft zaterdag 10 juni a.s. vanaf 20.00 uur een concert in de Stiftkerk te Weerselo. Geheel volgens traditie betreft het een zomers concert met na afloop een hapje en een drankje.

Om in de juiste stemming te komen, is vóór het concert op eigen gelegenheid een – met paaltjes gemarkeerde – wandeling mogelijk. De wandelingroutes zijn verschillend van lengte (2,5 of 4 of 5 km) en geven ieder een ander beeld van de omgeving rondom ’t Stift en Weerselo. Het concertgedeelte duurt ongeveer een uur. Daarna hebben publiek en koorleden de gelegenheid om in het romantische Stift met elkaar na te praten.

Het programma bestaat uit Engelstalige werken van o.a. Vaugham Williams, Stanford en Morley met als thema: Engelse romantiek? Achter het thema staat bewust een vraagteken; is het daadwerkelijk zo romantisch als het op het eerste gezicht lijkt?

Margaret Skutsch verleent haar medewerking aan het concert. Zij draagt een aantal gedichten voor, die perfect aansluiten bij het thema. Kaarten zijn vanaf een half uur voor het concert verkrijgbaar aan de kerk. In de voorverkoop zijn de kaarten te reserveren via het mailformulier op deze site. De entree is: € 10,- (inclusief 2 consumpties en hapjes). Meer informatie is te vinden op onze website www.onkk.nl.

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share