Europa Cantat 2

Vandaag een poging gedaan mijn koffer in te pakken want morgen ga ik voor een week naar Utrecht om het Europa Cantat Festival bij te wonen. Maar vanmiddag was het zulk heerlijk weer dat we zijn gaan zwemmen en daarn gingen we uit eten, kortom een heerlijke dag! We wilden er nog even van genieten want volgens mijn vader gaat het weer enorm omslaan. Dat hopen we niet want morgenavond wil ik het Sail’n Singing niet missen. Dat is een romantische stoet "zingende" bootjes die over de Oude Gracht in Utrecht zullen varen.

Nu toch maar even verder met mijn koffer in te pakken. Ik heb dus nog steedsgeen goed overzicht wat ik allemaal ga horen en bezoeken de komendeweek in Utrecht. Dat is mijn eigen schuld. Ik was veel te drukom me er echt goed in te verdiepen. Ik laat me gewoon verassen.Utrecht_werf_2Ik check morgen in en dan krijg ik als het goed is alle informatie eneen mooi boek.  Daarmee ga ik op het terras zitten en zingende bootjeskijken. Ik ga in ieder geval het dirigentenprogramma volgen en ik weetdat ik iedere ochtend om 9.00 uur stipt aanwezig moet zijn om de eersteworkshop te volgen. Dat zal nog niet meevallen iedere dag, vooral alsje ook naar de late avondconcerten wilt gaan. Bovendien is Utrecht eenhele leuke en gezellige stad! Mezelf kennende ga ik ook daar vangenieten. 

Nu eerst even de vraag: wat neem ik in godsnaam voor kleren mee als het weer gaan omslaan.

Zie ook het Europa Cantat Weblog

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share