Europa Cantat 3: eerste dag

Vandaag de eerste dag in Utrecht bij het EuropaCcantat Festival. Al op het station kreeg in het gevoeldat alles zeer goed geregeld was. Bij een trap stond een zekereJaques in zo’n mooi hel Europa Cantat Groen T shirt die me meteen de weg kon wijzennaar mijn hotel en naar de jaarbeurs waar ik me moest melden omallerlei informatie te krijgen. De opzet bij de Jaarbeurs is geweldigmooi en vooral heel ruim, dat spreekt mij erg aan. InschrijvingDe check inverliep dan ook uitermate soepel en vlot. Overal zijn vrijwilligersom iedereen te helpen. De wandeling van de Jaarbeurs naar hetDomplein leverde me een blaar op aan mijn hak. Morgen dus andereschoenen aan. Het was leuk even een kijkje te nemen in press officeen de music office. Ook weet ik waar ik morgen (vandaag dus) moetzijn voor mijn eerste workshop. Deze is in het Akademiegebouw aan hetDomplein. Ben erg benieuwd welke dirigenten ik ga ontmoeten. Onderwegkwam ik Marieke al tegen die ik zo’n 20 jaar niet had gezien, ooksprak ik een dirigent uit Oostenrijk en vanavond heb ik een wijntjegedronken met Wim uit Hoogezand Sappermeer.

De zingende bootjes waren geweldig! Wateen sfeertje, heerlijk. Gelukkig viel het weer reuze mee. Het wasgewoon een prachtige zomeravond. Wat een leuk idee om zoveel korendoor de grachten te laten varen.Bootje

Ik zit in een heel goed hotel om redelijke loopafstand van alles. Van tevoren had ik al besloten zonder ontbijt te boeken. Dat kost namelijk 19,50 euro extra. Ik zit me af te vragen of ik iedere dag voor zo’n bedrag op kan qua ontbijt. Dat gaat me vast niet lukken. Dat wordt dus iedere dag onderweg koffie met een broodje in de hand. Dat gaat wel lukken in Utrecht.  Wat ik erg vervelend vind aan dit hotel is dat je moet betalen voor je internet verbinding. Maar liefst 10 euro voor 60 minuten en die moet je dan binnen 24 uur opmaken. Dat moet ik morgen even beter gaan uitzoeken.  Het schijnt dat ik via mijn Blackberry ook internet op mijn laptop kan krijgen. Zou fijn zijn!

Nu eerst even slapen. Morgen vroeg op.

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share