Februari Muziekmaand Enschede

Aanstaande zondag 5 februari 2006 zal het Oost Nederlands Kamertjeskoor een optreden verzorgen in het kader van Februari Muziekmaand Enschede.

Op zeven verschillende locaties zullen Enschedese muziekverenigingen zichzelf presenteren, men kan verschillende workshops volgen, er zijn vijf DJ’s, HipHop acts, twee bijzondere cross-overs en een infomarkt. Dit alles speelt zich af op en rond de oude markt, in onder andere de Grote Kerk, zalen van de schouwburg, het muziekcentrum en het conservatorium. Het bezoeken van een optreden is geheel gratis. Deelname aan een workshop kost 2 FM-strippen of €4.00 contant. Voor de exacte programmering kan op de dag zelf een flyer worden opgehaald in de Grote Kerk.

Zeker is dat het ONKK om 13.30 uur een kort optreden gaat verzorgen in de Jacobuskerk aan de oude markt in Enschede. Het ONKK zingt Spaanstalige liederen van de componisten: Juan del Encina, Javier Gómez Jácome, Emilio Solé, F. Vila en een enkele anonymus. Na het concert zijn de leden van het koor te vinden in hun eigen informatiestand in de Grote Kerk. In de stand kun je oude opnames van het koor beluisteren en posters, programmaboekjes en foto’s bekijken.

Zie ook hier .

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share