Kerstmarathon 2009 deel 1

Het is weer begonnen, de jaarlijkse kerstmarathon. Gisteravond al een generale repetitie gehad met de jongens van het Jongemannenkoor en Concertkoor van het Stadsjongenskoor Oldenzaal in de Lourdeskerk te Haaksbergen. Dat ging lang niet slecht!

Maar vanmiddag gaat het echt beginnen! Dan geven de jongens van het Opleidingskoor van het Stadsjongenskoor om 16.00 uur een kerstconcert in De Abdij te Oldenzaal. Dit wordt het allereerste openbare optreden van deze 22 jonge zangers! Ze zingen over herders, Indianen, klokken, een eend en de blues…  Ik wil Rik, Ralph, Wessel, Fabian, Max, Tyrinn, Thijs, Rick, Brent, Max, Valentijn, Bas, Tim, Steyn, Bram, Kjeld, Sem, Job, Willem, Hugo, Joost en Joël heel veel succes wensen met hun debuut.

Anton_pieck_kerstfeestDaarna ga ik in vliegende vaart door naar de UT voor de generale repetitie van de Kringzingers. Dan: morgen dirigeer ik het ONKK op de kerstmarkt van Prismare, zaterdag zingt het Proaterskoor op een kerstborrel, zondagochtend ga ik met het Yardenkoor zingen op een herdenkingsbijeenkomst, zondagmiddag geeft het Concert- en Jongemannenkoor een heus kerstconcert in Haaksbergen, woensdag heb ik kerstlunchconcert op de UT met de Kringzingers en zaterdag is er een groot familieconcert met alle koren van het Stadsjongenskoor. Zondag is de grande finale. Dan geef ik achtereenvolgens eerst een concert met het Jongemannenkoor, daarna doen we twee optredens tijdens de winterwandeling van de Rotary en ‘s avonds nog een kort concert met het Jongemannenkoor.

Dan heb ik vakantie!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share