Misa Criolla


Aanstaande zondagmiddag 13 november geef ik om 16.00 uur een concert met het Oost Nederlands Kamertjeskoor in de St. Nicolaaskerk te Denekamp.

Tijdens dit concert zal de Misa Criolla van Ariel Ramirez ten gehore worden gebracht. Voor de vertolking van de prachtige tenorpartij heb ik de medewerking gezocht van oud-Oldenzaler Sebastian Brouwer. Sebastian heeft samen met mij aan het Twents Conservatorium in Enschede gestudeerd. Daarna heeft hij zijn studie vervolgd aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam. Voor de begeleiding van de Misa heb ik de samenwerking gezocht met Ivan Vargas een Chileen die al jaren in Enschede woont. Hij is de leider van het muzikaal gezelschap Macondo, een groep die uit wisselende musici bestaat en die zich toelegt op het spelen van Latijns- en Zuid Amerikaanse muziek. De leden van Macondo zullen de Misa begeleiden zodat het een swingend geheel gaat worden. Het is werkelijk een feest om met deze mensen te mogen samenwerken. Zij spelen alles uit hun hoofd op grotendeels originele instumenten zoals de bombo, de charango en de siku. Zij leren mij de passie, het ritme en nog meer plezier uit dit stuk te halen.

Naast de Misa zal het ONKK al dan niet samen met Macondo een aantal Spaanstalige liederen ten gehore berengen. Ook Macondo zal als groep van zich laten horen. Het gaat echt een heel bijzonder en uitbundig concert worden!

Het concert zal ± 1½ uur duren, zonder pauze. Aanvang: 16.00 uur. Toegang: 8,- p.p. Kaarten verkrijgbaar bij de VVV in Denekamp, tel. 0541-355752

Met TC Tubantiabon van afgelopen maandag (pagina 12): 2 euro korting!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share