Optreden kerstmarkt Jongemannenkoor Oldenzaal groot succes!


Vandaag zong het Jongemannenkoor Oldenzaal Op de kerstmarkt bij de “stand” van de Kiwanis. Deze serviceclub is vaak bereid activiteiten van het Stadsjongenskoor Oldenzaal te sponsoren en dan is het erg leuk om een keer iets belangeloos terug te doen. Het Jongemannenkoor hoef je dat geen twee keer te vragen: zij maken er meteen een leuke middag van en sluiten dan meteen het jaar af met een heerlijke maaltijd.

Tijdens de voorbereidingen kwam ik de Oldenzaalse sopraan Claudia Patacca tegen die als vrijwilliger in de stand van de Boca Lions Club haar kerstCD ging verkopen waarvan de opbrengst naar een goed doel ging. “kom je nog even naar het Jongemannenkoor luisteren?” vroeg ik. “Natuurlijk” zei Claudia “misschien zing ik wel een liedje mee”.

Even later kwam Claudia verontwaardigd met een mand vol CD’s bij de stand van de Kiwanis staan: “wij hebben zo’n slechte plek, daar verkoop ik niets! Mag ik af en toe met jullie mee zingen?”. En zo kwam het dat Claudia diverse gastoptredens verzorgde met het Jongemannnenkoor Oldenzaal en ondertussen haar CD’s prima werden verkocht. Een hele gezellige win-win situatie!

Niet onbelangrijk is ook nog om even te vermelden dat Lars Olymulder het “kerstboomgooien” heeft gewonnen! Wat heeft hij gewonnen? Een ijsco- arrangement voor 70 personen. Laat het Stadsjongenskoor Oldenzaal nu uit ongeveer 70 personen bestaan…

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share