Stadsjongenskoor viert Sinterklaas

Sinterklaasspel

Dit zijn de handen en benen van de jongens van het nieuwste opleidingskoor 2006-2007 van het Stadsjongenskoor Oldenzaal. Binnenkort zal ik ze even wat beter aan jullie voorstellen maar nu moeten jullie het even doen met deze ledematen. Vanmiddag vierden de alle jongens  Sinterklaas.  Iedereen had één klein kado uitgezocht en dit werd op een "grote" hoop gelegd. Het opleidingskoor speelde het sinterklaasspel. Ze moesten dobbelen om een kadootje uit te mogen kiezen. Daarna moesten ze kaartjes omdraaien waarop een opdracht stond. Bijvoorbeeld: geef je kado aan je linker buurman! Of gelukkig: je krijgt van iedereen 1 kado… Of veel erger daarna: schuif allemaal 1 stoel op!!! Aan het eind had iedereen gelukkig een kado en heeft veel plezier gehad.

De sopranen en alten kregen allemaal een kritisch gedicht van Sinterklaas over hun zangkwaliteiten en/of het versieren van meisjes. Daarna moesten ze door middel van vier verschillende spelletjes punten verzamelen voor hun kado. De winnaar mocht als eerste een kado uitkiezen.  Naderhand werd er natuurlijk driftig onderling geruild.

Dit alles was georganiseerd door de activiteitencommissie van het Stadsjongenskoor: Yvonne, Karin, Ellymea, Atiek, Mirjam, Jane en Jolande. Heel erg bedankt!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share