Toppers Stadsjongenskoor stelen de show!

Vanmiddag heb ik een ontzettend leuk concert gegeven met het Stadsjongenskoor en operettevereniging ‘t Masker. De middag begon met veel wind en regen. Ook was bijna iedereen te laat omdat er een 10 kilometerloop dwars door de stad ging en er dus een enorme verkeersopstopping was. Of er daarom wat minder publiek dan normaal was? We weten het niet.

De jongens hebben het erg goed gedaan, ondanks dat ze af en toeerg lang moesten wachten en dan is het best lastig om ineens weer te zingen. Maargelukkig was er ook veel te zien en toe horen tijdens het optreden van ’tMasker. We weten nu van wie Frank het talent heeft om te zingen. Juist, vanzijn vader die een behoorlijke solo had. Het meest onder de indruk was ik vande oma van Dave. Op die leeftijd zo mooi zingen en dan vol overgave. Wat wasdat prachtig! Ik was echt zeer verrast door het goede niveau van ’t Masker ende manier waarop muziek gemaakt werd. Dat maakte het tot een hele leuke middag!

 Het publiek was ook erg onder de indruk van de solisten van het Stadsjongenskoor. Ik wil hierbij toch Jaap even een enorme pluim geven: geweldig gedaan! Sowiesowas het optreden van de jongemannen erg goed. Het experiment om in wisselendeopstellingen te zingen is erg geslaagd, ik heb veel goede reacties gehad uithet publiek. Het was inderdaad jammer dat we niet goed konden inzingen maar rekener op dat we straks in Praag ook zo “vroeg op de dag"(ahum) een concert moeten geven!!! Enja, we gaan daar One more Angel in heaven toch echt zingen! We moeten er gewoon nog harder aan werken. 

 Zoals ik al zei: veel complimenten voor de jongens. Echt heelgoed gedaan. De terzetjes o.l.v. Ivette van Laar gingen goed hoor! Dat was namelijk bestlastig wat deze jongens moesten doen. Eerst inzingen, daarna een uur niks endan ineens een solo zingen. De volgende keer moet ik dat anders plannen en zo heb ik ookweer iets geleerd! De twee tovenaars zagen er niet alleen prachtig uit maardeden het ook erg goed. Aartje Disberg trouwens ook want die heeft bij Diggi Daggieen hele moeilijke pianopartij. Onze drie toppers hebben een geweldige show gegeven,ik ben supertrots op ze. Verder kon je bij het lied Where is love een speldhoren vallen en ook de liederen uit Les choristes vielen erg in de smaak bij het publiek.  Zelf was ik ook heel erg onder de indruk van de koorklank bij Walking in the air. Het gaat erg goed met het koor! Ik was zeer vereerd dat ik het slotlied Get me to the church dat door beiden koren samen werd gezongen mocht dirigeren. Ik heb een hele leuke middag gehad! 

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share