Jongemannenkoor on tour!!!

Ze hebben er hard voor gewerkt! Nee, dan bedoel ik niet op de repetities want daar gaat…nou jaa …  ok… dat dan ook weer wel.  Maar sommige jongemannen moesten iedere zaterdag voor dag en dauw op om bevroren kippen in te pakken of iets dergelijks. Vreselijk hard werken dus om de reis naar Praag bij elkaar te sparen! Wat een ellende!!!  Maar vrijdag is het zover, dan vliegt het Jongemannenkoor uit Oldenzaal voor een concertreis naar Praag. Het zal een fantsatische ervaring worden voor iedereen. De smokings zijn ingepakt en de generale repetitie van vanavond was ook weer een heerlijke confrontatie met de werkelijkheid.  Ja heren, het is geen plezierreisje we moeten een prestatie leveren en de eer van het Stadsjongenskoor Oldenzaal hoog houden! 
800pxzamekdobris_small
Zaterdagavond geven we een concert in een werkelijk sprookjesachtige omgeving. Samen met een Frans koor zingen we in het Zamek Dobris. Ik ben erg benieuwd hoe het daar gaat klinken. We zingen ons eigen repertoire en dat varieert van Mendelssohn tot aan Lloyd Webber.

393pxprague_municipal_smetana_hal_3Op zondag moeten de jongemannen weer goed uitgeslapen zijn want dan gaan we meedoen aan een korenfestival in het Obecni Dum . Samen met zes Franse koren gaan we zingen voor een internationale jury. We zingen in de prachtige Smetenazaal. Ik ben ook erg benieuwd hoe ons repertoire daar gaat klinken!

Aan het enthousiasme van de heren zal het niet liggen. Zij hebben er erg veel zin in. Ik ook, en dat komt ook omdat ik de concerten samen ga geven met Dennis Vallenduuk. Erg gezellig en inspirerend!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share