Jongemannenkoor on tour 2

De eerste dag van de concertreis van het Jongemannekoor is erg goed en heel gezellig verlopen. Dennis en ik hadden gisteravond al slim een hotel geboekt in de buurt van Düsseldorf om even gezellig bij te praten. Daar hoef ik verder niet over uit te wijden, dat bij praten dat is prima gelukt!

Vanochtend vroeg stonden de jongemannen fris en fruitig op het vliegveld om in te checken. Voor een aantal was het de eerste keer dat ze vlogen en ik moet zeggen dat ik zelf ook niet zoveel ervaring heb… Onze vlucht naar Praag was in twee etappes. Voor degene die niet zoveel vliegervaring had was dit dus een dubbele leerervaring. Eerst naar Zürich en vervolgens naar Praag! De landing in Praag was een stuk ruwer dan die in Zürich maar we zijn er! Van daaruit namen we een taxi naar Beroun waar ons hotel is. Het hotel is erg goed, niets op aan te merken.

Onderleiding van Jaap hebben we vanmiddag de omgeving verkend. Dat is Jaap wel toevertrouwd! Het werd een heerlijke wandeling naar een uitkijktoren op een "berg" Waarbij we onderweg ook nog langs de speeltuin kwamen. Natuurlijk kwam er de vraag "Jaap, wanneer krijgen we een ijsje!" Maar de plaatselijke kroeg serveerde heerlijke pils en cola waarna we met spanning uitkeken naar het diner.Praag1_2

Het diner is in het hotel samen met nog wat andere koren die ook aan het fesival deelnemen. Nogal hongerig zaten we aan tafel te wachten… De teleurstelling was behoorlijk groot want de kwaliteit van de maaltijd overtrof de gemiddelde Nederlandse cafetaria snack niet. Maar ja, in goed gezelschap smaakt alles beter! Ben benieuwd wat het morgen gaat worden maar ik heb het woord pizzeria en en Subway Sandwich al meerder malen gehoord!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share