Vacature zangdocent Stadsjongenskoor Oldenzaal

Vacature
Het Stadsjongenskoor Oldenzaal� bestaat uit een aantal koren. Ieder jaar wordt een nieuw Opleidingskoor opgericht bestaande uit zangers geselecteerd uit groep 5 van de Oldenzaalse basisscholen. Na� ��n jaar maken deze jongens de overstap naar het Middenkoor en gaan ze twee maal per week repeteren. Wanneer de jongens voldoende kwaliteit en ervaring hebben worden ze uitgenodigd in het Concertkoor te zingen en dit kunnen ze blijven doen tot aan de stembreuk. Na de stembreuk kunnen de jongens doorgaan met zingen bij het Jongemannenkoor Oldenzaal. Het Stadsjongenskoor zingt zowel wereldlijke als religieuze muziek. Ieder jaar wordt medewerking verleend aan verschillende uitvoeringen van de Matth�us Passion en daarnaast geven de koren verschillende andere concerten. �Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van Mariette Effing.
Het bestuur van de Stichting Stadsjongenskoor Oldenzaal �is op zoek naar een
Zangdocent �
die de jongens op projectbasis zangles kan geven.
Functie-eisen
��������������������� Afgeronde studie klassiek zang conservatorium
��������������������� Ervaring in het werken met kinderen
��������������������� Flexibel zijn en gevoel voor humor hebben
Taken
Er zijn 6 jongens die verdeeld of twee periodes jaarlijks 20 zanglessen krijgen. De zanglessen vinden plaats op maandag of donderdagmiddag tijdens de repetitie in Oldenzaal. Tijdens deze zanglessen werken de jongens aan hun zangtechniek en bereiden ze eventuele solo�s voor. Daarnaast bestaat de mogelijkheid� priv�lessen aan te bieden aan jongens en/of jongemannen die daarvoor belangstelling hebben. Deze lessen gaan buiten de (financi�le) verantwoordelijkheid van het bestuur om.
De zangdocent werkt in overleg met de dirigent van het jongenskoor.
Voor inhoudelijke informatie over de vacature kunt u bellen met dirigent Mariette Effing 0546-433205 of mailen mariette.effing@home.nl.
De aard van de overeenkomst en de honorering worden met het bestuur van de stichting vastgesteld. Voor informatie over de voorwaarden en honorering kunt u contact opnemen met de heer Frank Wuite, voorzitter van het bestuur: 0541 � 520543 of per mail: frank.wuite@verzekeringsunie.nl
Stichting Stadsjongenskoor Oldenzaal www.stadsjongenskoor.nl
Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share