World Symposium on Choral Music 2008

Het gaat bij mij een beetje snel deze dagen. Nauwelijks heb ik de was droog of hij gaat alweer de koffer in op weg naar Denemarken. Morgen rond deze tijd zit ik in een hotel in Kopenhagen klaar om het achste World Symposium on Choral Music te bezoeken. Een paar maanden geleden keek ik het Open Song Book van het vijfde symposium te Rotterdam nog een keer door en ik dacht: waar zou het dit jaar zijn? Het bleek Kopenhagen te zijn, eigenlijk naast de deur! Alles wat ik wou bleek nog mogelijk te zijn en om mezelf te trakteren na een zeer productief jaar heb ik maar geboekt… Morgen ga ik dus richting Kopenhagen, op mijn moeders verjaardag.

Ik hoop jullie uitgebreid verslag te kunnen doen want ik heb ook nog een een Eee PC gekocht

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share