Zing Magazine

Zing29Sinds vanmiddag mag ik het wereldkundig maken: ik zit in de redactie van Zing Magazine:  "een tweemaandelijk magazine voor iedereen die van zingen houdt".

In de zomer van 2008 mailde de hoofdredacteur me dat ze toevallig op mijn weblog was beland. Ze was zo enthousiast over mijn verhalen dat ze  graag wou dat ik de columns voor het komen jaar zou gaan verzorgen. Daar hoefde ik niet zo lang over na te denken. Erg leuk om te doen en ik heb altijd wel iets om over te schrijven vanuit mijn werk als koordirigent.

Op een of andere manier werd ik ineens nog meer gevraagd voor schrijfopdrachten. Een stukje over inzingen in het blad Continuo, een spoedopdracht voor het blad Vocaal, een artikel over de Eric Ericson Masterclass voor het bulletin van de IFCM en het maken van het weblog voor Europa Cantat Utrecht. Hele leuke opdrachten. Er ineens was daar na de zomervakantie de vraag of ik wou solliciteren voor een plek in de redactie van Zing Magazine. Daar hoefde ik ook niet lang over na te denken. Dat heb ik met succes doorstaan. Er leuk, ik heb er zin in en jullie horen vast meer van mij hierover.

En dat alles door een toevallige blik op mijn weblog!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share