Bijzonder concert!

Gisteravond een generale repetitie gehad op het kleinste maar ook meest bijzondere podium dat ik tot nu toe ken.  Onder het blad van de eikenbomen en met de Dinkel als achtergrond was de akoestiek ook nog eens verassend prettig! Hoe meer het concertprogramma rondom het thema "Water" vorderde hoe harder de vogels begonnen te fluiten. Twee vissende jochies konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en lagen al snel in de struiken even mee te joelen. De muggen dansden voor onze ogen en in de pauze zag ik tot twee maal toe een ijsvogeltje voorbij vliegen. Wat een genot!!! Na de pauze in het "tweeduuster" begonnen steeds meer vogels te fluiten en raakte het koor meer en meer geïnspireerd. Het gaat een bijzonder concert worden!

DinkelplatformKom luisteren naar het Oost Nederlands Kamertjes Koor (ONKK) op zondagmiddag 25 mei om 14.30 uur bij de Sterrenwacht te Lattrop. Op het programma staandiverse liederen van o.a. Elgar, Vaughan Williams, Barber en Andriessen. Hetthema water zal op zeer verschillende manieren bezongen worden. Regen, sneeuwen storm maar ook de menselijke omgang met het water: liefde, heimwee, dood enromantiek. Dit in afwisseling met saxofonist Bennie Waanders.

Om 13.00 uur kan iedereen mee naar het planetarium, waar je sterren kunt kijken. Tijdens het concert is er een speciaal programma voor de jeugd: de kinderen mogen een raket bouwen en deze na afloop van afschieten.  Ben benieuwd!!!!!!!!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share