Water inspireert ONKK tot concert bij Cosmos aan de Dinkel

Wateraffiche1

  Het Oost Nederlands Kamertjes Koor (ONKK) organiseert in samenwerking metCosmos op zondag 25 mei a.s. vanaf 13.00 uur een cultureel middagprogramma. Dezeomgeving heeft het ONKK geïnspireerd tot een mooi programma met als thema‘Water’. Het programma is ook zeer geschikt is voor ouders met kinderen vanaf 4jaar.

Enthousiaste gidsen van Cosmos nemen jong en oud vanaf 13.00uur in groepjes mee naar het planetarium, waar men sterren kan kijken. Iedereenkrijgt de gelegenheid door een grote zonnetelescoop te kijken.

 Om 14.30 uur zingt het ONKK bij mooi weer vanaf een platformaan de oever van de Dinkel (bij slecht weer zingt het koor in de theaterzaal).Op het muzikale programma staan diverse liederen van o.a. Elgar, VaughanWilliams, Barber en Andriessen. Het thema water zal op zeer verschillendemanieren bezongen worden. Regen, sneeuw en storm maar ook de menselijke omgangmet het water: liefde, heimwee, dood en romantiek. Dit in afwisseling metsaxofonist Bennie Waanders. Hij zalin ieder geval een Irish Reel spelen.

 Voor de jeugd van 4 tot 16 jaar organiseert Cosmos tijdenshet concertgedeelte een apart programma. De kinderen mogen een raket bouwen endeze na afloop van afschieten.  Na afloop praten de koorleden, traditiegetrouw onder hetgenot van een drankje, graag na met de luisteraars.

Entree: Volwassenen, concert inclusief rondleiding; € 10,-

Jeugdprogramma (voor kinderen van 4 -16 jaar): € 2,50

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share