Europa Canta 15: de tweetmeet!

Tijdens het Europa Cantat Festival had ik de eerste tweetmeet! Sinds een maandje of wat ben ik achtief op Twitter. Ik probeer een beetje reclame te maken voor mijn weblog. Ik ontdekte al snel dat er meer mensen waren die over Europa Cantat aan het Twitteren waren. En er werd dus afgelopen week een echte tweetmeet georganoiseerd.

Afgelopen woensdag hadden we om 13.00 uur afgesproken. Heel grappig! Onder de Domtoren stond echt een handje volmensen. Zo heb ik Wichor, de zanger van de Blitstars ontmoet. Leuk! Hijis echt wel de Twitterdeskundige. Hij had een ding bij zich waarmee jeelkaars gegevens mee kunt uitwisselen: een "poken" zoals het genoemdwordt.  Dat hadden wij allemaal niet. Wij moesten het doen metouderwetse visitekaartjes. Zoals die van Tanja, die tekstschrijver is.Herman had geen kaartje maar hij is voorzitter van de KCZB (KoninklijkeChristelijke Zangersbond) dus erg makkelijk terug te vinden opinternet! Verder zag ik Froukje en iemand die zich qlog noemt maarwaarvan ik de irl naam ben vergeten?  Er ontstond meteen een heelgeanimeerd gesprek. Herman van de KCZB had mijn stukje in Vocaal (hetblad van de KCZB) gelezen en een aantal mensen kende mijn weblog. Zewaren benieuwd wat ik over de Tweetmeet zou gaan schrijven. Nou, dames en heren: jullie zijn stukvoor stuk hele leuke mensen die erg enthousiast zijn over EuropaCantat. Na een uurtje kletsen onder de winderige domtoren moest de eenna de ander weer weg, op pad naar een repetitie, een concert, lunch ofgewoon weer aan het werk. Wat een leuke belevenis!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share