The Rhythm of Life

Zomerconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal.

Opvaderdag, zondagmiddag 21 juni 2009, geeft het Stadsjongenskoor Oldenzaal het jaarlijks zomerconcertin de Stadhuishal te Oldenzaal. Het zal een heel gevoelig concert worden en dejongens en jongemannen zullen het publiek proberen mee te nemen naar deverschillende emoties die muziek en tekst nu eenmaal oproepen.

HetOpleidingskoor zingt over een boer die het liefst naast zijn boerin slaapt, hetJongenskoor is helemaal in Franse sferen en de Jongemannen hebben even geen zin in zo typisch Twentse verjaardag. Er zingt een Amsterdams schoffie maar er zalook ruimte zijn voor bezinning tijdens het Pie Jesu van Webber gezongen door desolisten Olivier en Gabriël. Weemoed, verwondering, ontroering, verdriet,vreugde, verliefdheid, uitbundigheid en gewoon gek doen staan op het programma.Kortom: The Rhythm of Life!

Hetconcert begint om 15.00 uur en het geheel zal ongeveer anderhalf uur duren. Detoegangprijs is € 6 per persoon (kinderentot 12 jaar € 3).

Olk209
Ziehier het Opleidingskoor van 2008-2009 dat een aantal hele mooie liederen zal zingen tijdens het zomerconcert.

Dit jaar ben ik met maar liefst 19 nieuwe jongens begonnen. We hebben maar 2 afvallers gehad en 15 jongens hebben zelfs besloten om door te gaan met zingen! Dat is een teken dat zingen bij het Stadsjongenskoor gewoon heel erg leuk is en je moet een gek gezicht kunnen trekken, anders mag je er niet bij.

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share