Vocaal Festival Amusing Hengelo

Hengelo08_3 Aanstaande zaterdag 6 juni zal het Jongemannenkoor Oldenzaal meedoen aan de vierde editie van Vocaal Amusing Hengelo. Op meer dan 20 binnen en buitenpodia zullen de hele dag koren in verschillende stijlen van zich laten horen.Zo’n 4000 zangers zullen optreden en alle concerten zijn gratis toegankelijk voor publiek. Om te voorkomen dat de bezoekers blaren op hun voeten lopen rijdt er dit jaar zelfs een speciaal treintje door de stad om de mensen van concert naar concert te vervoeren.

Vooral als je de open dag van het Hart van Zuid wilt bezoeken kan dit handig zijn want deze lokatie ligt net iets buit en het centrum. Vocaal Amusing Hengelo en Hart van Zuid hebben namelijk een mooi pact gesloten: de koren verzorgen optredens in de oude gieterij van Stork (ROC van Twente) en Hart van Zuid  een groot podium in de binnenstad.

Het Jongemannenkoor zal op drie verschillende locaties optreden:
11.30-12.00 uur Horeca Stationsplein
13.30-14.00 uur Hart van Zuid (ROC)
15.30-16.00 uur La Chemiseri (hoek Molenstraat/Nieuwstraat)

Afgelopen jaar heeft het Jongemannenkoor we erg veel plezier en succes gehad tijdens alle optredens. Een korte impressie daarvan is te zien op onderstaand promotiefilmpje (JMK 2:27). We hopen dat het dit jaar weer een groot succes zal worden. De organisatie lijkt net als andere jaren weer top te zijn. Ook aan de jongens zal het niet liggen, ze hebben er zin in!

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share