Festival Boys, keep on singing! 2020

We zijn trots dat we eerste activiteit van Boys, keep on singing! kunnen aankondigen op zaterdag 27 juni in Oldenzaal. We hopen op veel aanmeldingen van jongens- en jongemannenkoren uit Nederland, de Euregio (Dld) en Vlaanderen. Tijdens het festival zullen we uiteraard veel zingen, luisteren naar elkaar maar we gaan ook samen een spel spelen en we willen een heuse flash-mob organiseren. In de avonduren zal de eerste Jongemannenkooravond ooit worden georganiseerd waarbij we zoveel mogelijk jongemannenkoren (14-30 jaar) bij elkaar willen zien te krijgen om een concert te geven mét natuurlijk een gezellige nazit.

In 2015 organiseerde het Stadsjongenskoor Oldenzaal ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan een groot project genaamd Boys, keep on singing! Naast dat het Stadsjongenskoor een feestje had én een reünie, organiseerden we ook een jongenskorenfestival en een symposium over de jongensstem. Het onderwerp van Boys, keep on singing! was dat er wereldwijd steeds minder jongens zingen en dat dit op den duur ook het effect heeft dat steeds minder mannen zingen.

Het onderwerp leeft enorm in de koorwereld en heeft me doen besluiten om een nieuwe stichting op te richten om meer activiteiten onder de naam Boys, keep on singing! te ontplooien. Boys, keep on singing ! wil een ‘Kennis- en netwerkcentrum worden ter bevordering en stimulering van het zingen door jongens en mannen’.

Deelname aan het Festival Boys, keep singing! op zaterdag 27 juni kost € 50 en opgeven en meer informatie voor dit unieke evenement kan via mariette@boyskeeponsinging.com of door het invullen van DIT FORMULIER:

Volg en like ons:
onpost_follow
Tweet
Share